Koronavirus v Dynamu i Motoru

Fotbalista A-týmu českobudějovického Dynama měl v pátek pozitivní test na koronavirus. Plánované utkání prvního kola nového ročníku Fortuna ligy tak bylo v ohrožení. Následné sobotní testy ale byly negativní. Koronavirus je i v týmu hokejového Motoru.

Sobotním testováním prošli všichni hráči áčka a členové realizačního týmu Dynama. Na výsledek se napjatě čekalo do večerních hodin, testy pak u všech vyšly s negativním výsledkem, a tak se v neděli od 16:30 může začít hrát. Soupeřem Dynama je mistrovská Slavia. Reportáž z utkání vám přineseme v pondělním zpravodajství. 

Koronavirus dál trápí i českobudějovický Motor. Pozitivně byl testován jeden z hráčů. Do karantény tak muselo nastoupit celé mužstvo kromě realizačního týmu. Ve zvláštním hygienickém režimu ale tým může pokračovat v tréninkovém procesu. V nejbližších dnech ale Motor nenastoupí k žádnému přípravnému duelu. V pondělí budou hygienici hráče testovat znovu. Nákaza se v týmu navíc objevila podruhé. Už před pár týdny se nakazili dva hráči.

Autor: Petr Studenovský

Související články