Paliva na jihu Čech jsou nejlevnější z celé ČR

Ceny pohonných hmot v Česku dál pozvolna klesají. Aktuálně natankujete benzín v průměru o korunu a 40 haléřů levněji než před týdnem. Za naftu zaplatíte přibližně o 90 haléřů méně než na počátku minulého týdne.

V současné době jsou průměrné ceny paliv na jihu Čech nejnižší z celé republiky. Litr benzínu Natural 95 pořídíte za 43 korun 37 haléřů a litr nafty za 44 korun 58 haléřů.

Nejlevnější paliva pořídí řidiči například ve Strážném, Dolním Dvořišti nebo v Plané nad Lužnicí, ale také u vybraných stanic v Českých Budějovicích či Netolicích. Zde se dá natankovat litr benzínu Natural 95 za 39,90 a 41,90 zaplatíte za litr nafty.

Autor: Kateřina Hálová

Související články

Budějovice gastroenterologické 2024

Budějovice gastroenterologické – tak se jmenuje sympozium, které se opět po roce uskutečnilo v krajském městě. I letos byla akce rozdělena na dvě části – první se konala přímo v českobudějovické nemocnici, zatímco samotný kongres probíhal v hotelu Cl...

Ve Vodňanech se rozpadla koalice

Ve Vodňanech se rozpadla koalice. Po odvolání místostarosty Milana Němečka, kterého zastupitelstvo zbavilo funkce kvůli údajnému nevhodnému vystupování a reprezentaci, rezignovali také další tři jeho spolustraníci a sdružení Vodňany 2022 opustilo koa...