Žena nepřežila střet s rychlíkem, policie pátrá po její totožnosti

Kriminalisté pátrají po totožnosti usmrcené ženy v kolejišti. Ta bohužel nepřežila dnešní střet s vlakem, pomoc při ztotožnění by mohly nalezené klíče a prsten, které měla žena při sobě.

Dnes v 11:00 hodin dopoledne došlo k tragickému střetu chodkyně s vlakovou soupravou. Rychlík jel ve směru z Českých Budějovic do Prahy, k nehodě došlo poblíž zastávky Čápův Dvůr v Táboře. Přesnou příčinou této tragické události se zabývají táborští kriminalisté. 

 

"Vzhledem k dosavadnímu šetření se nepodařilo zjistit přesnou totožnost ženy, která byla středního věku, drobné postavy, tmavě hnědých vlasů. Z tohoto důvodu žádáme veřejnost o spolupráci. Pokud by někdo poznal prsten z bílého kovu nebo svazek klíčů, které měla žena při sobě, kontaktujte kriminalisty na lince 974 238 336, případně na tísňové lince 158," popsala ženu policejní mluvčí Martina Joklová. 

Autor: Eliška Piskačová

Související články

O víkendu pozor na klíšťata

Podle Českého hydrometeorologického ústavu bychom si měli dát o víkendu velký pozor na klíšťata. Na většině území Jihočeského kraje totiž v nejbližších dnech předpokládají jejich aktivitu na čtvrtém stupni pětistupňové škály, což představuje vysoké r...